31 خرداد 1404
4

فرمانده انتظامی علی‌آبادکتول از بازداشت هشت نفر تشویش‌کننده اذهان عمومی در عملیات کارآگاهان پلیس فتای علی‌آبادکتول خبر داد.

بازداشت ۸ نفر به جرم تشویش و ارعاب اذهان عمومی در علی‌آبادکتول ‌
به گزارش خبرگزاری گرگان ما
- اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، سرهنگ حسین نوروزی ‌اظهار کرد: ماموران پلیس فتای علی‌آبادکتول با انجام رصدهای هدفمند و پایش های مستمر در فضای مجازی، موفق به شناسایی و بازداشت هشت مجرم سایبری و تشویش‌کننده اذهان عمومی در عملیات هوشمندانه پلیسی شدند.

وی افزود:‌ مجرمان دستگیرشده اقدام به درج و انتشار مطالب و تصاویر با محتوای تبلیغ سیاسی علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی در شبکه های اجتماعی می کردند.

فرمانده انتظامی علی‌آبادکتول با اشاره به اینکه مجرمان سایبری دستگیرشده با تشکیل پرونده تحویل مرجع قضایی شدند تصریح کرد: درج و انتشار مطالب و تصاویر در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی که امنیت روانی و آرامش فردی و اجتماعی را برهم بزند، جرم بوده و با هرگونه اقدام مجرمانه در این رابطه به شدت برخورد خواهد شد.

انتهای پیام/

 

https://gorganema.ir